[PROMO] Biofinity paket za 6 mjeseci

U ovoj posebnoj ponudi Biofinity mekanih kontaktnih leća kod kupnje zalihe za šest mjeseci, osim povoljnije cijene samih leća, ostvarujete i dodatne pogodnosti a to su gratis pregled vida i jedna od otopina za održavanje Biofinity kontaktnih leća. Redovna cijena pregleda vida je 250,00 kn ali u ovoj ponudi pregled je za vas besplatan.

Zahvaljujući inovativnoj Aquaform tehnologiji i trećoj generaciji silikon hidrogel materijala, Biofinity kontaktne leće pružaju izvrsnu oštrinu vida, cjelodnevnu udobnost, prirodno svojstvo vlaženja i visoku propusnost kisika. Mjesečni trošak leća je već od 99,00 kn, ovisno o tipu Biofinity leća koje nosite.Otopine koje preporučamo za njegu Biofinity mekanih kontaktnih leća su All In One Light i Refine One Step.

Kod kupnje paketa Biofinity mekanih kontaktnih leća za šest mjeseci poklonit ćemo Vam i jednu od te dvije otopine od 60 ml, redovna cijena All In One Ligt 60 ml otopine je 25,00 kn a Refine One Step 60 ml je 30,00 kn. All In One Light otopina je višenamjenska otopina za njegu svih vrsta mekanih kontaktnih leća, jednostavna za korištenje, blaga za oči, učinkovito vlaži leće i doprinosi smanjenju sindroma suhog oka.

Ujedno je efikasna kod čišćenja i uklanjanja depozita sa površine leća te ima visoku antimikrobnu učinkovitost. Pakiranje sadrži antimikrobmi spremnik za kontaktne leće. Refine One Step je visoko kvalitetna jednostupanjska otopina na bazi peroksida, namjenjena je za njegu svih vrsta kontaktnih leća.

Pruža najviši stupanj čišćenja i dezinfekcije kontaktnih leća i sadrži dokazanu formulu za učinkovito otklanjanje depozita s dugotrajnim i prirodnim svojstvima vlaženja. Pakiranje sadrži spremnik za leće s katalizatorom za neutralizaciju peroksida.

Pri kupnji promotivnog paketa Biofinity kontaktnih leća za šest mjeseci dobit ćete i karticu vjernosti sa kojom ćete, bez obzira na trajanje akcije a unutar sedam mjeseci od prve kupnje,ostvariti pravo na još jedan paket po istim uvjetima.

Za više informacija obratite nam se u naše poslovnice u Zagrebu i Splitu.