Besplatan pregled vida

U našim poslovnicama u Zagrebu i Splitu možete obaviti besplatan pregled vida, preglede vrši optometrist sa dugogodišnjim iskustvom. Optometristi su osobe educirane za vršenje pregleda vida te prepoznavanje određenih bolesti oka. Optometristi rješavaju korekciju dalekovidnosti, kratkovidnosti, staračke dalekovidnosti i astigmatizma a kod sumnje na neku bolest oka upućuju Vas kod oftalmologa na daljnje pretrage.

Ukoliko imate neki od simptoma kao što su glavobolja, lošiji vid noću, osjećaj umora u očima,dupla ili mutna slika, iskrivljena slika, problem sa čitanjem i sl., vrijeme je za pregled vida. Nakon pregleda naš će Vam optometrist preporučiti najbolje rješenje za Vaš problem i objasniti Vam prednosti pomagala koje preporučuje.

Ukoliko već nosite naočale ili kontaktne leće preporuka je da jednom godišnje dođete na kontrolni pregled kako bi se vidjelo ima li kakvih promjena što se tiče dioptrije ili stanja samog oka.

Kontrolni pregledi se ne smiju zanemarivati jer na taj način pratimo promjene i možemo spriječiti ozbiljnije probleme.

Ukoliko osjetite naglu promjenu u vidnoj oštrini ili neke atipične simptome,na kontrolu nemojte čekati godinu dana nego se javite odmah. Za besplatan pregled vida ili kontrolu potrebno se naručiti i dogovoriti termin kako bismo vam se mogli posvetiti u potpunosti.