Optika i laboratorij za proizvodnju leća

Radno vrijeme: 09-19h (ZAGREB: 09-17h)

Subotom: 09-13h

POSLOVNICE KONTAKT

 

Tradicija duža od 40 godina…

Obiteljska smo tvrtka sa tradicijom od 1980. godine, počeli smo sa radom kao prvi privatni laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća na ovim prostorima.

Danas smo jedan od vodećih proizvođača kontaktnih leća u ovom dijelu Europe.

Specijalnost nam je izrada kontaktnih leća a za njihovu izradu koristimo najnoviju tehnologiju CNC strojeva koji nam omogućuju da kontaktne leće budu savršeno prilagođene potrebama klijenata.

Stalnom edukacijom i ulaganjem u najnoviju tehnologiju omogućeno nam je da našim klijentima osiguramo kontaktne leće i dioptrijske naočale vrhunske udobnosti i kvalitete, savršeno  prilagođene individualnim potrebama i željama.

Naš tim se sastoji od školovanih optičara, majstora naočalne optike i prvostupnika očne optike (optometrista), svi imamo višegodišnje radno iskustvo što garantira točne informacije o  proizvodima i profesionalnu uslugu.

U našoj ponudi se, osim tvrdih i polutvrdih kontaktnih leća nalaze i mekane kontaktne leće, dioptrijski okviri, naočalne leće, pribor za održavanje svih vrsta kontaktnih leća i naočala, imamo  uslugu servisa te savjetovanja i obuke o korištenju naših proizvoda kao i uslugu kontrole vida.

Optika smo u kojoj na jednom mjestu možete dobiti sve potrebno kako bi riješili svoje probleme sa vidom.