o_nama kontakt kontaktne lece proizvodnja leca

OPTOCON E
ELIPTIČNA RGP LEĆA

OPTOCON E je moderni dizajn RGP leće u širokom asortimanu materijala RGP leća za korekciju sferne ametropije i astigmatizma. Izvrsna početna ugodnost i dugoročne fiziološke prednosti, s poboljšanom kornealnom opskrbom kisikom.

 
OPTOCON PLUS
MULTIFOKALNE RGP LEĆE

OPTOCON PLUS je moderna multifokalna RGP leća za korekciju presbiopije. Može se nabaviti u opsežnom rasponu materijala za RGP leće.
Optocon Plus je tako dizajniran da odgovara svim presbiopijama, osobito kod već ustaljenih korisnika RGP leća koji su s vremenom postali presbiopični.
Geometrija stražnje površine je dizajnirana tako da omogućava normalni odnos leća i kornea. U prednju stranu je ugrađena adaptivna asferna optika koja omogućava varifokalnoj leći vid na daljinu u centru i progresivnu pozitivnu jakost prema periferiji optičke zone.
 
OPTOCON K
RGP LEĆE ZA KERATOKONUS

Keratokonusni sustav Opto Contact RGP leća omogućava pojednostavnjeni pristup fitanju keratokonusnih leća putem adaptivnog dizajna i kontrole optičke zone

- lako fitanje pomoću jednostavnog sustavnog pristupa za sve dizajne

- odgovara svim kornealnim oblicima, veličinama i stupnjevima keratokonusa zbog jedinstvenog dizajna koji se mijenja kako bazna krivulja postaje strmija

- jednostavni za uporabu fleksibilan sustav odizanja ruba

- aberacijska kontrola asferne optike koja daje izvrsnu oštrinu vida, smanjeno blještavilo i zasljepljenje i minimalnu masu leće 
OPTOCON IC : NEPRAVILNA KORNEA
RGP leće

OPTOCON IC (irregular cornea i nepravilna kornea) leća je
dizajnirana posebno za:

- pelucidnu marginalnu degeneraciju
- globus keratokonus
- post-penetrirajuću keratoplastiku
- tilted grafts
- inferiorni apeksni keratokonus
- jako asimetrične rožnice
- netolerantne pacijente
- kompromitirane rožnice.

Standardna je leća 11.20mm promjera s 9,40 optičkom zonom. Budući da se dizajn OPTOCON IC radi prema narudžbi, većina parametara je moguća: bilo koja jakost, torički dizajni, bilo koja bazna krivulja, sekundarne krivulje reverzne geometrije, razne veličine optičke zone. OPTOCON IC ima fleksibilan sustav odizanja ruba nudeći izbor standardnog odizanja ruba i do 8 koraka blaže ili strmije.
 

 
© OPTO CONTACT 2010. Sva prava pridržana
Zagreb Split